Skip to content

Bine ați venit pe website-ul https://www.instalatiigplprahova.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul nostru. Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Termeni și Condiții: Drepturile de autor

Conținutul acestui website, inclusiv textul, grafica, logo-urile și imaginile, este protejat de drepturile de autor și este proprietatea firmei noastre. Nu aveți voie să copiați, distribuiți sau utilizați acest conținut fără permisiunea noastră scrisă.

Acest website este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți voie să utilizați acest website în scopuri comerciale fără acordul nostru scris.

Informațiile personale pe care le furnizați în timpul utilizării acestui website vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică pentru a înțelege cum colectăm și utilizăm datele dvs. personale.

Limitarea răspunderii

Ne străduim să oferim informații corecte și actualizate pe acest website, dar nu garantăm exactitatea sau integritatea acestor informații. Utilizarea acestui website se face pe propria dvs. răspundere.

Termeni și Condiții: Legături către alte website-uri

Acest website poate conține legături către alte website-uri care nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor website-uri.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină, iar utilizarea continuă a website-ului după publicarea modificărilor va constitui acceptarea acestor modificări.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@instalatiigplprahova.ro.

Vă mulțumim pentru vizitarea website-ului nostru și pentru respectarea acestor Termeni și Condiții. Vă invităm să explorați conținutul nostru și să ne contactați pentru orice informații suplimentare.

Back To Top